Velkommen til Give Jagtforening

Give Jagtforening er en lokalforening under Danmarks Jægerforbund - kreds 4 , tilhørende i Gamle Give kommune. Her på hjemmesiden er det muligt at orientere sig om foreningen og dens aktiviteter.

Husk - Generalforsamling torsdag d. 20/2 2020 kl. 19.30 i Ikærhallens kantine -

Dagsorden i henhold til vedtægter

Efterårspürsch

Efterårspürsch forlænges og fortsætter i februar måned, i henhold til gældende jagtlov.

Datoen for Trofæaften, er forkert i programmet. Datoen er tirsdag d. 4/2 2020 . Samme tidspunkt og sted. Vi beklager fejlen.

Mårhundearbejdsmøde

Mandag d. 27. januar fra kl. 18.30 er der arbejdsmøde på Hedegårdvej 21, 7323 Give.

Alle der vil hjælpe denne aften og/eller fremadrettet i kampen mod mårhundene i Vejle kommune er meget velkomne.

Se invitation i nedenstående link

Mrhundearbejdsmde.pdf

UPDATE -

27 deltog i arbejdsmødet, og det var en rigtig god og udbytterig aften

Parole for fælles bevægelsesjagt d 12/1 2020

Parole_flles_bevgelsesjagt_2020.pdf

Jagten i Frederikshåb Plantage er ved lodtrækning vundet af Jens Kruse Hansen. Vi ønsker Jens knæk og bræk på jagten.

Tak for interessen omkring jagten, der var ialt 9 der havde tilmeldt sig lodtrækningen.

- UPDATE -

Jens Kruse, beretter om en rigtig spændende dag, men desværre blev det ikke til noget vildt til Jens denne gang. Der var ikke meget vildt i skoven, og der blev derfor kun leveret én dåkalv, på dagen.

Jagten d. 11/1 2020

Da kvoten for afskydning af råvildt, i Bundgård Plantage (næsten) er nået, er det besluttet at jagten på ovenstående dato, starter i Give Plantage. Vi slutter i Bundgård Plantage og her spiser vi til sidst Poul og Rita´s Gule ærter.

Riffeljagt i Frederikshåb Plantage og fælles trykjagt i Give og Bundgård Plantager.

Se nyhedsbrev eller nedenstående link

Jagtinvitation_-_riffeljagt_Frederikshb2020.pdf

Invitation_fllesjagt_Bllund_og_omegn.pdf

Nyhedsbrev_dec_2019.pdf

Dkalv.jpg

Kim Rasmussen, har d 27/12 skudt en dåkalv i Bundgård Plantage. Stort tillykke til Kim . Dejligt endelig at få "hul på bylden" med det store klovvildt. Kalven kom sammen med 2 dåer i område 4

Dåvildt er således fredet i Bundgård Plantage resten af sæsonen.

Besøg os på Facebook

Støt vore annoncører - de støtter os