Parole

Rågeunge regulering – 1. maj til 15. juni.

Vi er gæster – det er derfor vigtigt, at vi holder vores sædvanlige gode jagtetik. Vis hensyn til øvrige brugere af lokaliteterne og tag gerne en snak med borgerne om, hvad det er vi laver. Langt de fleste borgere, sætter stor pris på vores indsats.

Regulering er for medlemmer af Give Jagtforening –( i Give Lystanlæg også medlemmer af anlæggets bestyrelse).

Kun godkendte våben. Salonriffel (også halvautomatiske, der kan indeholde mere end 2 patroner) og luftgevær godkendt til jagt (cal. min.  5,5 mm og udgangshastighed min. 200 m/sek)

Specielt mht. salonriffel – vær opmærksom på skudretning. Helst så lodret som muligt og væk fra bebyggelse. Regulering af rågeunger – undgå skud på redekanten – opsamling af alt nedskudt vildt.

Reguleringen er bedst hen på eftermiddagen, når de gamle råger komme hjem med føde.

Alle får udleveret en personlig tilladelse – den skal altid medbringes.

Indberetning af nedlagt vildt på Hjemmesiden, eller til  Arne Erichsen  Mobil 27767601 eller Niels-Erik Kroman Mobil 40361861

Unger tilfalder Give Jagtforening. (Man må dog gerne tage nogle "smagsprøver" til sig selv)

Der afholdes arrangement (hvis muligt) for byens borgere med smagsprøver af grillet brystkød og dyrekølle. Samt smagsprøve af passende vin.

Arrangementet afholdes når vi har nedlagt tilstrækkeligt. Tidspunkt annonceres i Give Avis.

Registrering af deltagere med navn og våben, gyldigt jagttegn og mailadresse..

Opdateringer på www.givejagtforening.dk

Arne Erichsen